Like you said

Känns lite tungt idag. Verkar vara nåt som går. Har funderat en massa dom senaste dagarna, och samtidigt fått höra tankar och svårigheter från annat håll. Det får mina funderingar att kännas väldigt obetydliga (inte för att någon annan får mej att känna så, beror bara på mej själv). Men vet ju att bara för att någon annan har det mycket jobbigare så ska inte jag känna att jag inte har någon rätt att vara nere. Hade skrivit ner massa innan, men det tänker jag behålla för mej själv, kändes lite väl utlämnande. Kan i alla fall säga att det absolut inte är någon stor grej, bara jag som har lika svårt som vanligt att reda ut mina tankar.

Should leave I guess I know I should
...

Could stay I guess I know I could


Dare you to move

Har ju bott i min lilla studentlägenhet rätt så länge nu, och det börjar kännas lite som att väggarna kommer allt närmare inpå. Dags att flytta kanske? Men trivs ju så väldigt bra här, de enda nackdelar är väl egentligen att det är just litet, och att hyran börjar på att bli rätt hög. Trivs till och med i den här staden, men kommer man från en liten tråkstad som bara är en tredjedel så stor som denna, så känns det mer som en storstad för mej än vad det gör för andra antar jag.

What happens next

Men som sagt, flytta till en större lägenhet vore ju inte helt fel, fast då finns ju inte mina underbara grannar där som man bara kan gå över till när man har tråkigt. Inte lika smidigt om man måste gå genom halva stan liksom. Men om Fis och jag flyttar ihop som vi pratat om finns ju hon i alla fall, och det är verkligen inte så bara, kan jag tala om! =) Men klarar jag av att bo ihop med någon? (Det gör vi ju nästan redan i och för sig) Jag har ett rätt så stort behov av ensamtid, men ensam behöver nog hon också vara lite då och då, så det kanske skulle funka ändå. Och att vi är så pass olika, är det positivt eller negativt? Fast vi kanske är mer lika än vad man kan tro på vissa plan? Men hyran då, nog för att den är hyfstat hög, men allt ingår ju, blir ju knappt några extrakostnader alls, och en annan sådan lägenhet är nog svårt att hitta, och även en mer central. För att bo såhär centralt är ju underbart. I alla fall för mej som vill sova så länge som möjligt :P det gör man när man bara har 5 minuter till skolan. Och det är inte allt för jobbigt att ta sig ner på stan heller, och buss behöver man inte åka särskilt ofta.

Today never happened before

Men lite större yta väger himla tungt alltså. Att få plats med alla sina saker, och samtidigt få det att se snyggt ut, utan att man behöver utnyttja varje litet utrymme till max. Men det är ju lite jobbigt att flytta också, är ju lite bekväm av mej sådär. Blir nog kvar här ett tag till, i alla fall så länge mina braiga grannar bor kvar.

Where can you run to escape from yourself

Det här blev ju mest en röra, och mest för mej själv för att reda ut mina tankar lite smått, inte för att jag kom fram till något nytt, men det är min blogg och jag skriver vad jag känner för =)

Mannen i den vita hatten (16 år senare)

Ja, då sitter man här igen, fastän man borde göra allt annat än just detta. Främst borde jag ju plugga..Har funderat lite över det här. Är jag lat? Eller bara dum i huvudet? Eller har jag en bara knappt existerande självdisciplin? Eller en konstant ovilja mot alla måsten? Eller en kombination av allt ovanstående? Kan ju även vara en bristande motivation, men det är ju jobbigt att fundera över, får ta det en annan gång.

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön


Är, som de flesta som känner mej vet, ett proffs på att skjuta upp det mesta som går att skjuta upp, och det det brukar väl funka rätt så bra i alla fall, det mesta blir gjort i tid. Bara det att det brukar bli så förbannat jobbigt när det gäller plugg, att sitta de sista dagarna med en (förhoppningsvis mild) ångest är nog inte det bästa, och eftersom det händer rätt så ofta så kan man ju tycka att jag borde lärt mej vid det här laget, men nej..inte jag inte..så jag har en rolig söndag att se fram emot, antar jag.

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Trouble sleeping

Trött. Var ju tvungen att gå upp extremt tidigt idag, halv sju är extremt för mej..men tror ni att jag gick och la mej i tid för det?? Nä, precis, så nu är jag trött. Men en uppfriskande promenad ska väl förhoppningsvis pigga upp mej lite. Och bland alla barn är det ju svårt att sega till, så det ska nog bli bra det här. Pluggångesten skjuter vi upp lite till tycker jag.

I'm having trouble breathing
You're sitting on my chest
I sure could use the rest
...
I've never dared to let
my feelings free


Du kan få mig hur lätt som helst

Så då har jag också hamnat här tillslut..var väl så himla tvungen efter allt tjat. Eller kanske inte, men lite kanske? Kan ju vara bra att ha något annat att göra när jag vill undvika att plugga, som just nu. Eller för er som jag är så dålig på att höra av mej till, nu kan ni hålla lite bättre koll på mej! Förutsatt att jag fortsätter att skriva här förstås, risken finns ju att jag överger den inom kort, är inte så bra på att skriva ner saker och ting. Men ska ge det ett försök i alla fall.

det räcker med att jag är den förste som du tänker på
när du vaknar och känner dig ovanligt grå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0