It's beginning to get to me

Blev utmanad av Terese så här kommer en sån där lista med frågor då =) struntar i att utmana några andra, men dom som vill får gärna svara på dom ändå =)

1. Vad gjorde du för 10 år sen? Då hade jag slutat sjuan och såg inte fram emot två år till på högstadiet. Sen måste jag nog kolla lite kort, för kommer inte ihåg vad som hände den sommaren..Jo, i juli åkte vi till Tyskland för att hälsa på släktingar..och sen vet jag inte så mycket mer..
2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag: Hmm..så lång är nog inte listan ens. Men ska iaf till barnmorskan (för att få nya p-piller), och hämta mina skor hos skomakaren. Och så borde jag väl föra över pengar till syrran. Sen var det väl inte så mycket mer måsten för idag..
3. Godis jag gillar: Älskar körsbär och såna där rosa och blåa flaskor.
4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär: Oj, det är mycket pengar det..Jag skulle väl dela med mej en del till dom närmsta. Shoppa en massa, skulle verkligen behöva ha en ny dator och en ny kamera, och kanske en ny telefon, o så säkert en massa onödiga saker. En större lägenhet skulle ju inte heller vara helt fel, med plats för alla saker jag skulle köpa =) och sen resa en massa, och eftersom jag har råd så får naturligtvis vänner och familj följa med =) Och så skulle jag förhoppningsvis ta mod till mej och göra den där tatueringen som jag kommer att vara för snål (och kanske för feg..) för att göra i höst...
5. Städer/orter som jag bott i: Karlskoga, Skövde, Göttingen och Eskilstuna.

I know more of the stars and sea
than I do of what's in your head
...
I'm gasping for the air to fill
my lungs with everything I've lost

Details in the fabric

Snart dags att åka hem till Karlskoga. Har varit lite tomt här de senaste dagarna, men känns ändå lite småtråkigt att åka hem, speciellt när jag vet att jag kanske inte kommer att bo här i höst. Har trivts jättebra här, men måste ha nåt större nu. Hoppas att lägenheten som Fia och jag vill ha finns kvar imorrn bara. Finns mycket som jag kommer sakna med det här huset, men är dags att gå vidare..och förhoppningsvis till det (ännu) bättre.

Hold your own, know your name
And go your own way
And everything will be fine

Och så en liten bild på min troligtvis blivande sambo =)

I tveksamhetens tid

Snart är det sommarlov! Ska bara stå ut fram till torsdag eftermiddag, sen så! Sen blir det hem till föräldrarna på söndag. Känns ju lite både och, men ska bli skönt att komma "hemhem" och tänka över saker och ting. Fast det kommer kännas tomt på något sätt också..vet ju liksom var jag står men det känns ändå..

När tveksamhet gror
Då jag är långt från beslut
Då ingenting är som man tror
Inget är som det ser ut
...
Vågar jag be dig att stanna?

Men det är inte så illa som det verkar, även om jag vet vad vissa tycker..nä, var inte meningen att jag skulle skriva så mycket negativt nu, så det får va..

Ser i alla fall fram emot sommaren. Behöver paus från pluggandet och bara ta det lugnt. Sen blir det Pip, som nog kommer bli skitskoj, häng på ni som vill! =) Och Winnerbäck ska också ses. Och hoppas på att mina tjejer i Kga är hemma tillräckligt för att kunna umgås med mej =) Och så måste det styras nåt med E-tuna-tjejerna. Och att det blir nåt med Skövde-tjejerna också =) Tiden finns, för min del i alla fall, bara pengar som är ett hinder, men det fixar sig allt!

RSS 2.0