Lovers are lonely

Visste väl att det här med att blogga inte riktigt var min grej..men den får vara kvar ett tag till. Kan ju vara bra att ha när jag väl får lust att skriva, så ni får nöja er med dom få inlägg som görs =)

Förra helgen blev det party i Örebro med en gammal klasskompis. Kul att hänga lite med henne igen och vi hade riktigt kul, även om det nog blev lite för mycket i och med vissa incidenter...men men, inget som jag behöver ha nån ångest över så =) Kvällen började hemma hos kompisen med drinkar och mycket prat, och när vi väl skulle in till Örebro lyckades vi missa bussen..men som tur är har man ju en sjysst syster. Fast hon och pojkvännen fick stå ut med mycket fyllesnack på vägen, men det bjuder jag på :P

So you noticed a smile on my face

Denna helg blir det party (och packande) i Eskilstuna! Tar bilen redan ikväll och har laddat med mycket musik. Mycket viktigt att ha bra musik när man kör bil! Sedan har vi tajmat så att nästan allt folk kommer att vara där, så det kommer bli himla kul, och på lördag blir det förhoppningsvis stor fest i huset =) måste ju passa på medan man fortfarande bor kvar.

Kommentarer
Postat av: Becka

Haha, härligt att läsa att du har det bra. Längtar till i helgen... Bara ett dygn kvar nu. Woho!



2008-07-17 @ 15:41:09
Postat av: Misswar

Hur mycket packande blev det egentligen?

2008-07-24 @ 23:48:51
URL: http://misswar.blogg.se/
Postat av: Pauline

Hahaha, det blev la knappt något packande? :P

2008-07-30 @ 17:50:07
Postat av: Marie

Det blev väl visst nåt packande :P tyckte vi var rätt duktiga med det på söndan =)

2008-08-07 @ 17:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0